Головна » 2014 » Грудень » 31 » Курси від провідних українських викладачів (31.12.2014)
09:55
Курси від провідних українських викладачів (31.12.2014)

Відкрито реєстрацію на 6 нових безкоштовних масових онлайн-курсів від провідних українських викладачів - http://prometheus.org.ua/courses!

Вперше курс на Prometheus прочитає викладач престижного західного ВНЗ – професор Університету Торонто Олександр Романко. Новими курсами проекту стали «Комунікаційні інструменти для побудови репутації» викладачки Києво-Могилянської академії Анастасії Нуржинської (Троцької), «Психологія стресу та способи боротьби з ним» викладачки Київського університету імені Бориса Грінченка Наталії Стефаненко, «Вступ до Теорії обмежень та Процеси мислення як потужний підхід до управління бізнесом» викладачки Києво-Могилянської бізнес-школи Юлії Плієвої, «Основи інформаційної безпеки» викладача КПІ та технічного директора Zillya! Антивірус Олега Сича, «Захист прав споживачів: теорія та практика» засновниці юридичної компанії Spector Ольги Спектор, а також «Вступ до бізнес-аналітики» викладача Університету Торонто і співробітника компанії IBM Canada Олександра Романко.

Ми звертаємося до Вас із особистим проханням зробити репост цього повідомлення для того, щоб якомога більше людей змогли скористатися можливістю безкоштовного навчання від викладачів провідних ВНЗ! Знання - сила!

Переглядів: 461 | Додав: yaroslav_zhabchits | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar