Головна » 2015 » Грудень » 28 » Екскурсія до м. Києва (26.12.2015)
13:49
Екскурсія до м. Києва (26.12.2015)

26 грудня 2015 року 25 учнів Перегонівського НВК за фінансової підтримки АФ «Хлібороб» групи компаній «Кернел» здійснили екскурсійну поїздку до міста Київ.

Першою зупинкою була Клавдіївська фабрика ялинкових прикрас імені Санта Клауса. Діти дізналися багато нового та цікавого про процес створення ялинкових іграшок: як вони видуваються, фарбуються і створюються візерунки на них художниками та мали змогу придбати новорічні прикраси для святкової ялинки.

Другою зупинкою маршруту була головна новорічна ялинка країни, яка розміщена на Софіївській площі нашої столиці. Крім того на площі розташоване справжнє новорічне містечко, де панує святкова атмосфера.

Під час екскурсії містом діти побачили багато визначних місць Києва: Михайлівський золотоверхий собор, Софіївський собор, Золоті Ворота, університет ім. Тараса Шевченка, ботанічний сад, НСК «Олімпійський» та інші.

А потім учні відвідали новорічну музичну містерію «Дива у країні іграшок» за участі найкращих дитячих танцювальних колективів, артистів оригінального жанру та художніх колективів. У загадкову Країну іграшок дітей провели артисти циркової арт-студії Анатолія Залевського «Ризома». І це було щось неймовірне!

Діти отримали масу приємних емоцій та незабутніх вражень від даної поїздки! Ще раз дякуємо групі компаній «Кернел» за незабутню новорічну феєрію. 

Переглядів: 533 | Додав: yaroslav_zhabchits | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar