Головна » 2017 » Березень » 24 » Відкритий підсумковий урок в 10 класі з теми «Електронні таблиці» (22.03.2017)
11:14
Відкритий підсумковий урок в 10 класі з теми «Електронні таблиці» (22.03.2017)

22 березня 2017 року в рамках проведення методичної декади учитель інформатики Жабчіц Я.В. провів відкритий підсумковий урок в 10 класі з теми «Електронні таблиці».

Головного метою даного уроку підприємницького змісту є демонстрація тісного зв'язку інформатики й економіки, а також застосування знань із цих областей у багатьох професійних сферах нашого життя та підвищення інтересу до вивчення таких предметів як інформатика, математика, економіка.  

Урок був насичений різноманітними традиційними та інноваційними методами: використання інтерактивних вправ LearningApps, вправ на розвиток критичного та логічного мислення, онлайн-тестувальників та інше.

Практична частину уроку було проведено у формі ділової гри: спочатку за допомогою онлайн-гри Kahoot було обрано керівників трьох відділів уявної мережі кінотеатрів: бухгалтерія, економічний та фінансовий, а далі учні, об’єднавшись в групи, виконували ролі аналітиків даних структурних одиниць.

Після проведення потрібних розрахунків в Google-таблицях, керівники відділів наочно демонстрували та аналізували отримані результати, надавали рекомендації щодо покращення діяльності відділів та підвищення рентабельності підприємства. 

Переглядів: 743 | Додав: yaroslav_zhabchits | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar